foodie moodie ()

פבלובה פירות יער

כשרות: חלבי
מנות: 8
זמן ההכנה: שעה
דרגת קושי : קל

שיטות בישול מומלצות:

אפייה

הרכיבים

למרנג:

  • 5 חלבונים בגודל L
  • 1 כוס סוכר לבן
  • 2 כפות קורנפלור
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כף גרידת לימון או תפוז

לקרם ולקישוט:

  • כוס וחצי מיקס פירות יער של פסקוביץ
  • 1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה
  • 1 חבילת גבינת מסקרפונה (אפשר להמיר בגבינת שמנת 30%)
  • 4 כפות סוכר לבן
  • 1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה

למרנג:

  1. מחממים את התנור ל- 180 מעלות.
  2. במיקסר מקציפים את החלבונים לקצף רך, מוסיפים בהדרגה את הסוכר ואת הקורנפלור ומקציפים עד לקבלת קצף יציף.
  3. מקפלים פנימה בעזרת לקקן את גרידת הלימון או התפוז ואת תמצית הווניל, שימו לב לקפל בעדינות כדי לא לשבור את הקצף.
  4. מרפדים תבנית עם נייר אפיה ומשטחים עליה את הקצף בצורת עיגול, לא גבוה מדי.
  5. אופים שעתיים (אם הקצף לא התייצב לאחר שעתיים אפשר להוסיף זמן בתנור).
  6. לאחר מכן נותנים למרנג להתקרר בתנור הסגור לפחות שעה.
  7. בזמן הזה נכין את הקרם, חשוב לא למרוח את הקרם בעוד המרנג חם.

 

הקרם והקישוט:

  1. מפשירים את פירות היער ומסננים מנוזלים, מוסיפים 2 כפות סוכר ומערבבים.
  2. מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה, הגבינה, 2 כפות סוכר ותמצית הווניל עד ליצירת קצפת יציבה.
  3. כאשר המרנג התקרר מניחים את הקצפת מעל.
  4. מקשטים עם פירות היער ומקבלים פבלובה.

הצעת הגשה

ניתן להוסיף לקישוט עלי נענע טריים או שקדים קלויים

הכנתם? שתפו ותייגו אותנו באינסטגרם paskovich_food@

הצהרת נגישות