אסאי סמודי בול
כשרות:
פרווה
מנות:
1
זמן ההכנה:
5 דקות
דרגת קושי :
קל
שיטות בישול מומלצות:
שייק
גלידה
הרכיבים
- 100 גרם אסאי goola של פסקוביץ
- פירות יער של פסקוביץ לקישוט מעל
- 1 בננה (אפשר גם קפואה)
- 1 כפית מייפל
- 1/2-1 כוס מים או חלב שקדים (תלוי ברמת הסמיכות הרצויה)
- הצעת לפיזור מעל בהגשה: שברי אגוזים, שקדים, שבבי קוקוס, קקאו, שיבולת שועל, זרעי צ'יה
אופן ההכנה
- לוקחים טבליה אחת של 100 גרם אסאי goola ומכניסים לבלנדר (אין צורך בהפשרה).
- מוסיפים את הבננה, המים או החלב ואת המייפל.
- מוזגים לקערה ומקשטים בטופינג'ז שבחרנו.
הצעת הגשה
ניתן לשלב פירות יער של פסקוביץ בזמן הטחינה בבלנדר
הטיפ שלנו
כמות הנוזלים היא בהתאמה למידת הסמיכות הרצויה
שתף, הדפס או הורד מסמך