foodie moodie ()

אסאי סמודי בול

כשרות: פרווה
מנות: 1
זמן ההכנה: 5 דקות
דרגת קושי : קל

שיטות בישול מומלצות:

שייק
גלידה

הרכיבים

  • 100 גרם אסאי goola של פסקוביץ
  • פירות יער של פסקוביץ לקישוט מעל
  • 1 בננה (אפשר גם קפואה)
  • 1 כפית מייפל
  • 1/2-1 כוס מים או חלב שקדים (תלוי ברמת הסמיכות הרצויה)
  • הצעת לפיזור מעל בהגשה: שברי אגוזים, שקדים, שבבי קוקוס, קקאו, שיבולת שועל, זרעי צ'יה

אופן ההכנה

  1. לוקחים טבליה אחת של 100 גרם אסאי goola ומכניסים לבלנדר (אין צורך בהפשרה).
  2. מוסיפים את הבננה, המים או החלב ואת המייפל.
  3. מוזגים לקערה ומקשטים בטופינג'ז שבחרנו.

הצעת הגשה

ניתן לשלב פירות יער של פסקוביץ בזמן הטחינה בבלנדר

הטיפ שלנו

כמות הנוזלים היא בהתאמה למידת הסמיכות הרצויה

הכנתם? שתפו ותייגו אותנו באינסטגרם paskovich_food@

הצהרת נגישות