חומוס
כשרות:
פרווה
מנות:
8
זמן ההכנה:
15 דקות
דרגת קושי :
קל
שיטות בישול מומלצות:
הרכיבים
- 500 גרם גרגרי חומוס פסקוביץ'
- 500 גרם טחינה גולמית
- 1/2 ראש שום קלוף
- מיץ משני לימונים גדולים
- כף שמן זית
- מעט כמון
- 1 כפית מלח
אופן ההכנה
- מרתיחים את גרגרי החומוס, מסננים ומצננים.
- במעבד מזון טוחנים את גרגרי החומוס ושיני השום עד לקבלת עיסה.
- מוסיפים בהדרגה ולסירוגין: טחינה, מיץ לימון ומים קרים ומתבלים.
- מגישים בקערה ומקשטים עם שמן זית, מעט לימון, כורכום, כמון, פפריקה מתוקה ופטרוזיליה קצוצה.
הצעת הגשה
קשטו בפטרוזיליה קצוצה
הטיפ שלנו
טגנו במחבת פטריות פרוסות עם כורכום ומלח והוסיפו לחומוס
שתף, הדפס או הורד מסמך