סטייק הליבוט פסקוביץ בפפריקה ומרווה לצד בייבי תפו"א צלויים
כשרות:
פרווה
מנות:
4
זמן ההכנה:
30 דק'
דרגת קושי :
קל
שיטות בישול מומלצות:
מחבת
תנור
גריל
קדרה
הרכיבים
- 4 סטייק הליבוט פסקוביץ
- מיץ מלימון אחד
- 2 כפות שמן זית
- 1/2 בצל קצוץ
- שן שום שלמה
- 1 כפית פפריקה מתוקה
- 1/2 כפית פפריקה חריפה
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
- 1/2 כוס עלי מרווה
לתפוחי אדמה
- 1/2 ק"ג תפו"א בייבי שטוף
- 2 שיני שום כתושות
- 1/4 כוס שמן זית
- 1/2 כפית פפריקה חריפה
- מלח
- פלפל שחור
- 6 עלי מרווה
אופן ההכנה
- מורחים את נתחי הדג במיץ לימון ומניחים בצד.
- מערבבים את מרכיבי תפוח האדמה בקערה, מעבירים לכלי חסין אש ומכניסים לתנור במשך 30 דקות 200 מעלות.
- מנגבים את הדגים ומתבלים בתערובת הפפריקות.
- מחממים מחבת טפלון עם שמן הזית, השום ו6 עלי מרווה.
- מטגנים את נתחי הדגים 3 דקות על כל צד.
- מוספים את המלח והפלפל שחור ומגישים.
הצעת הגשה
מגישים לצד תפוחי אדמה בייבי צלויים ומעטרים בעלי מרווה.
שתף, הדפס או הורד מסמך