![foodie moodie () foodie moodie ()](../../../000Frames/site/images/banner-mobile/content-82.png)
![](/Warehouse/content/pics/pic_82_b.png)
![](/Warehouse/content/pics/pic_82_a.png)
רביולי גבינות עם ברוקלי
כשרות:
חלבי
מנות:
4
זמן ההכנה:
15 דקות
דרגת קושי :
קל
שיטות בישול מומלצות:
![](/Warehouse/general/tags/tag_4.png)
הרכיבים
- 1 כוס פרחי ברוקולי ניצנים של פסקוביץ
- 1 רביולי גבינות פסקוביץ קוצ'ינה
- 3 כפות קרעי מוצרלה
- שמן זית
- 3 שיני שום פרוסות
- צ'ילי יבש גרוס
- פלפל שחור גרוס
- מלח דק
אופן ההכנה
- מפשירים את פרחי הברוקולי לפי ההוראות על האריזה.
- מסננים את פרחי הברוקולי מנוזלים במסננת בתנועות לחיצה עדינות, להוצאת הנוזלים.
- מכינים את הרביולי לפי הוראות ההכנה ומוציאים למסננת.
- במחבת או סיר נמוך מטגנים את השום הפרוס על שמן זית, מוסיפים את הברוקולי, הצ'ילי, פלפל ומלח ומערבבים כ-2 דקות.
- מנמיכים את האש, מוסיפים את הרביולי ומוסיפים מעט שמן זית במידת הצורך.
- בוזקים את הגבינה מעל.
הטיפ שלנו
ניתן להחליף את המוצרלה בגבינת עיזים או בולגרית מועדנת
שתף, הדפס או הורד מסמך