foodie moodie ()

רביולי גבינות עם ברוקלי

כשרות: חלבי
מנות: 4
זמן ההכנה: 15 דקות
דרגת קושי : קל

שיטות בישול מומלצות:

מחבת

הרכיבים

  • 1 כוס פרחי ברוקולי ניצנים של פסקוביץ
  • 1 רביולי גבינות פסקוביץ קוצ'ינה
  • 3 כפות קרעי מוצרלה
  • שמן זית
  • 3 שיני שום פרוסות
  • צ'ילי יבש גרוס
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח דק

אופן ההכנה

  1. מפשירים את פרחי הברוקולי לפי ההוראות על האריזה.
  2. מסננים את פרחי הברוקולי מנוזלים במסננת בתנועות לחיצה עדינות, להוצאת הנוזלים.
  3. מכינים את הרביולי לפי הוראות ההכנה ומוציאים למסננת.
  4. במחבת או סיר נמוך מטגנים את השום הפרוס על שמן זית, מוסיפים את הברוקולי, הצ'ילי, פלפל ומלח ומערבבים כ-2 דקות. 
  5. מנמיכים את האש, מוסיפים את הרביולי ומוסיפים מעט שמן זית במידת הצורך.
  6. בוזקים את הגבינה מעל.

הטיפ שלנו

ניתן להחליף את המוצרלה בגבינת עיזים או בולגרית מועדנת

הכנתם? שתפו ותייגו אותנו באינסטגרם paskovich_food@

הצהרת נגישות