לביבות ברוקולי
כשרות:
פרווה
מנות:
8
זמן ההכנה:
20 דקות
דרגת קושי :
קל
שיטות בישול מומלצות:
מחבת
תנור
הרכיבים
- 1 שקית פרחי ברוקולי ניצנים של פסקוביץ
- 1 ביצה גדולה
- 1 כוס פירורי לחם
- 1 כף קצח
- שמן לטיגון
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
- מפשירים את פרחי הברוקולי לפי ההוראות על האריזה.
- מסננים את פרחי הברוקולי מנוזלים במסננת בתנועות לחיצה עדינות, להוצאת הנוזלים.
- בקערה מערבבים את פרחי הברוקולי עם הביצה, פירורי הלחם, הקצח והתבלינים.
- יוצרים מהתערובת לביבות ומטגנים בשמן רותח עד להזהבה, הופכים צד ומטגנים עד שגם הצד השני זהוב.
- מוציאים לנייר סופג ומגישים.
הטיפ שלנו
להגיש עם שמנת חמוצה ובצל ירוק קצוץ
שתף, הדפס או הורד מסמך