foodie moodie ()

לביבות ברוקולי

כשרות: פרווה
מנות: 8
זמן ההכנה: 20 דקות
דרגת קושי : קל

שיטות בישול מומלצות:

מחבת
תנור

הרכיבים

  • 1 שקית פרחי ברוקולי ניצנים של פסקוביץ
  • 1 ביצה גדולה
  • 1 כוס פירורי לחם
  • 1 כף קצח
  • שמן לטיגון
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  1. מפשירים את פרחי הברוקולי לפי ההוראות על האריזה.
  2. מסננים את פרחי הברוקולי מנוזלים במסננת בתנועות לחיצה עדינות, להוצאת הנוזלים.
  3. בקערה מערבבים את פרחי הברוקולי עם הביצה, פירורי הלחם, הקצח והתבלינים.
  4. יוצרים מהתערובת לביבות ומטגנים בשמן רותח עד להזהבה, הופכים צד ומטגנים עד שגם הצד השני זהוב.
  5. מוציאים לנייר סופג ומגישים.

הטיפ שלנו

להגיש עם שמנת חמוצה ובצל ירוק קצוץ

הכנתם? שתפו ותייגו אותנו באינסטגרם paskovich_food@

הצהרת נגישות