מוח בקר פסקוביץ בעגבניות וכמון
כשרות:
בשרי
מנות:
4
דרגת קושי :
קל
שיטות בישול מומלצות:
מחבת
פלאנצ'ה
קדרה
הרכיבים
- 1/2 ק"ג מח בקר פסקוביץ
- 3 כפות שמן
- 4 כפות עגבניות מרוסקות
- 3 שיני שום כתושות
- 2 פלפלים חריפים יבשים מושרים במים
- 1/2 כפית זרעי כמון שלמים
- 1 כפית כמון טחון
- 1/2 כפית פפריקה מתוקה
- מלח
- פלפל לבן
- 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
- 2 כפות כוסברה קצוצה
- 1.5 כוסות מים
אופן ההכנה
- מביאים את המח לרתיחה בסיר מים ומבשלים עוד 5 דקות.
- מסירים את קרום המח וחותכים לקוביות.
- מחממים בסיר את השמן ומאדים קלות את העגבניות עם השום, ממשיכים לבשל ומתבלים בפפריקה, כמון, מלח ופלפל.
- מוסיפים את הפלפל היבש, הפטרוזיליה והכוסברה.
- מוסיפים את המים ומבשלים כחצי שעה עד לקבלת תבשיל סמיך.
הצעת הגשה
להגיש עם קוסקוס.
שתף, הדפס או הורד מסמך