סטייק טונה ברוטב מרוקאי
כשרות:
פרווה
מנות:
6
זמן ההכנה:
20
דרגת קושי :
קל
שיטות בישול מומלצות:
מחבת
תנור
גריל
פלאנצ'ה
הרכיבים
- 6 סטייק טונה ארוז בוואקום פסקוביץ
- 7 שיני שום פרוסות דק
- 4 עגבניות פרוסות
- 3 פלפל אדום (או גמבה) פרוס
- 1/2 זר כוסברה
תבלינים:
- 2 כפות פפריקה חריפה / מתוקה
- 1/2 כפית כורכום
- 2 כפות רסק עגבניות
- 1/4 כפית כוסברה יבשה טחונה
- 1/4 כוס מים
- 1/4 כוס שמן
אופן ההכנה
- מפשירים את הטונה ומשרים את הפרוסות במיץ לימון עם מעט מלח ומים למשך שעתיים.
- בסיר רחב, מסדרים את פרוסות הפלפל, עליהם את פרוסות העגבנייה.
- מניחים מעל את הדגים והכוסברה הקצוצה.
- מערבבים את כל מרכיבי התיבול בקערה ושופכים אותם על הדגים.
- מוסיפים מים לסיר עד כיסוי הדגים ודליקים את האש.
- מביאים את הסיר לרתיחה, מנמיכים וממשיכים בישול למשך 30 דקות.
הצעת הגשה
להגיש על מצע של קוסקוס, או אורז.
שתף, הדפס או הורד מסמך