foodie moodie ()

פילה סול פלייס פסקוביץ' ואספרגוס

כשרות: פרווה
מנות: 4
זמן ההכנה: 60 דק'
דרגת קושי : קל

שיטות בישול מומלצות:

מחבת
תנור
גריל

הרכיבים

  • 4 יח' פילה סול פסקוביץ' מושרה בלימון
  • מיץ מחצי לימון
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/2 כוס קמח לבן
  • 1/4 כפית מלח
  • קוט פלפל שחור
  • 1/4 כפית פפריקה
  • 12 גבעולי אספרגוס בינוניים
  • 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

  1. מסננים את הסול ממיץ הלימון ומניחים על מגבת.
  2. מערבבים את הקמח עם המלח, הפפריקה והפלפל.
  3. מקמחים את הסול בתערובת הקמח.
  4. מטגנים את הסול בשמן זית המחבת עד שמזהיב מכל צדדיו, מניחים בצד.
  5. במחבת נקייה מקפיצים את האספרגוס במעט שמן זית ומתבלים בפטרוזיליה, מיץ לימון, מלח ופלפל.

הצעת הגשה

להגיש לצד האספרגוס.

הכנתם? שתפו ותייגו אותנו באינסטגרם paskovich_food@

הצהרת נגישות