![foodie moodie () foodie moodie ()](../../../000Frames/site/images/banner-mobile/content-82.png)
![](/Warehouse/content/pics/pic_82_b.png)
![](/Warehouse/content/pics/pic_82_a.png)
פילה סול פלייס פסקוביץ' ואספרגוס
כשרות:
פרווה
מנות:
4
זמן ההכנה:
60 דק'
דרגת קושי :
קל
שיטות בישול מומלצות:
![](/Warehouse/general/tags/tag_4.png)
![](/Warehouse/general/tags/tag_5.png)
![](/Warehouse/general/tags/tag_6.png)
הרכיבים
- 4 יח' פילה סול פסקוביץ' מושרה בלימון
- מיץ מחצי לימון
- 1/4 כוס שמן זית
- 1/2 כוס קמח לבן
- 1/4 כפית מלח
- קוט פלפל שחור
- 1/4 כפית פפריקה
- 12 גבעולי אספרגוס בינוניים
- 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
- מסננים את הסול ממיץ הלימון ומניחים על מגבת.
- מערבבים את הקמח עם המלח, הפפריקה והפלפל.
- מקמחים את הסול בתערובת הקמח.
- מטגנים את הסול בשמן זית המחבת עד שמזהיב מכל צדדיו, מניחים בצד.
- במחבת נקייה מקפיצים את האספרגוס במעט שמן זית ומתבלים בפטרוזיליה, מיץ לימון, מלח ופלפל.
הצעת הגשה
להגיש לצד האספרגוס.
שתף, הדפס או הורד מסמך