foodie moodie ()

פאי פטל אדום

כשרות: חלבי
מנות: 8
זמן ההכנה: 70
דרגת קושי : בנוני

שיטות בישול מומלצות:

תנור

הרכיבים

  • 6 כוסות פטל אדום פסקוביץ'
  • 2 בצק פריך מוכן
  • 1 ביצה
  • 1/2 כוס מיץ מלימון
  • 1/4 כוס קמח רב תכליתי
  • 1 כף אבקת סוכר
  • 1/4 כפית מלח
  • 50 גרם חמאה

אופן ההכנה

  1. מחממים את התנור ל- 180º מעלות ומרפדים תבנית עם בצק פריך אחד.
  2. בקערה מערבבים היטב את הפטל, הסוכר, הקמח, המלח ומיץ הלימון ומכסים איתם את הבצק בתבנית.
  3. משטחים את הבצק הפריך השני, חותכים לרצועות ושוזרים שתי וערב מעל התערובת שבתבנית.
  4. את הקצוות שנותרו מהבצק חותכים ומהדקים מחדש בצדדים כדי להעניק לפאי מעטפת.
  5. מברישים את הפאי בביצה טרופה, ממיסים את החמאה ומורחים על הבצק השזור, מפזרים חצי כפית אבקת סוכר.
  6. אופים למשך 50-55 דקות עד להזהבת הבצק.

הצעת הגשה

לאוהבים ניתן להוסיף שקדים פרוסים לבלילה

הטיפ שלנו

מומלץ לכסות בנייר כסף כדי להגן על השכבה העליונה מהשחמה

הכנתם? שתפו ותייגו אותנו באינסטגרם paskovich_food@

הצהרת נגישות