מרק שעועית לבנה (פסוליה) ובשר גידי רגל פסקוביץ
כשרות:
בשרי
מנות:
8
דרגת קושי :
בנוני
שיטות בישול מומלצות:
קדרה
הרכיבים
- 1 ק"ג צוואר פסקוביץ חתוך לקוביות
- 3-4 פרוסות גידי רגל פסקוביץ
- 1/2 ק"ג שעועית לבנה אחרי השרייה
- 2 בצלים חתוכים לקוביות
- 4 תפוחי אדמה קטנים
- 2 כפות סוכר
- קורט מלח
- פלפל שחור
- כמון
- 100 גרם רסק עגבניות
אופן ההכנה
1. מטגנים את הבשר בסיר עם מעט שמן זית.
2. מוסיפים את הסוכר והכמון ומבשלים 2 דקות.
3. מוסיפים את הגידים וממשיכים בישול של 5 דקות.
4. מוסיפים את השעועית ורסק העגבניות וממלאים את הסיר במים עד ל-1/3 מגובה הסיר.
5. מביאים לרתיחה ומבשלים שעה וחצי.
הצעת הגשה
מגישים את המרק עם לחם שחור.
הטיפ שלנו
חשוב להשרות קטניות בין 8-24 שעות, קטניות שצפות לפני ואחרי השרייה, בד"כ פגומות.
שתף, הדפס או הורד מסמך