foodie moodie ()

אורז צהוב עם פול

כשרות: פרווה
מנות: 10
זמן ההכנה: 60 דקות
דרגת קושי : קל

שיטות בישול מומלצות:

מחבת
קדרה

הרכיבים

  • 1 שקית פול ירוק פסקוביץ'
  • 3 כוסות אורז בסמטי
  • 1/2 ראש שום כתוש
  • 1.5 כפות כמון
  • 1 כף כורכום
  • 1.5 כפיות מלח
  • 1/2 כפית פלפל

אופן ההכנה

  1. מבשלים את הפול בהתאם להוראות על האריזה, מסננים ושומרים ממי הבישול בצד.
  2. מחממים בסיר שמן, מטגנים את השום עד להזהבה.
  3. מוסיפים למחבת את הפול ומטגנים שנית עד להזהבה.
  4. מוסיפים לסיר את האורז והתבלינים ומערבבים.
  5. מוסיפים לסיר 6 ו-3/4 כוסות מהמים שאיתם בישלנו את הפול. מערבבים על להבה בינונית ומכסים את הסיר ל-25 דקות בישול.

הצעת הגשה

אפשר להוסיף כוסברה או פטרוזיליה קצוצה מעל 

הטיפ שלנו

גרדו מעל בולגרית, או גבינה טבעונית לשידרוג

הכנתם? שתפו ותייגו אותנו באינסטגרם paskovich_food@

הצהרת נגישות