![foodie moodie () foodie moodie ()](../../../000Frames/site/images/banner-mobile/content-82.png)
![](/Warehouse/content/pics/pic_82_b.png)
![](/Warehouse/content/pics/pic_82_a.png)
סלט פולי סויה (אדממה) וברוקולי ברוטב אסייתי
כשרות:
פרווה
מנות:
4
זמן ההכנה:
10 דקות
דרגת קושי :
קל
שיטות בישול מומלצות:
![](/Warehouse/general/tags/tag_4.png)
![](/Warehouse/general/tags/tag_5.png)
![](/Warehouse/general/tags/tag_6.png)
הרכיבים
לסלט:
- 2 כוסות פולי סויה אדממה פסקוביץ'
- 2 כוסות ברוקולי פסקוביץ'
- 4 גבעולי בצל ירוק קצוצים דק
- 4 כפות בוטנים מרוסקים
- 1 כפית שומשום שחור (ניתן לשלב עם לבן)
לרוטב:
- 2 כפות שמן זית
- 1 כף שמן שומשום
- 2 כפות סויה
- 1 מיץ מלימון בינוני
- 1/2 כפית סוכר או כף מירין
- 1/2 כפית צ'ילי גרוס יבש
אופן ההכנה
-
יש לבשל את פולי הסויה (אדממה) והברוקולי במים רותחים ל-2 דקות
-
לסנן ולהעביר לקערת עם מים קרים לצינון ולסנן שוב
-
יש להוציא את פולי הסויה מהתרמילים
-
לערבב את כל רכיבי הרוטב בקערה ביחד עם פולי הסויה (ללא התרמילים) והברוקולי
-
לפזר את הבצל הירוק, הבוטנים והשומשום מעל
הצעת הגשה
ניתן לשלב שומשום שחור עם שומשום לבן
שתף, הדפס או הורד מסמך