foodie moodie ()

סלט פולי סויה (אדממה) וברוקולי ברוטב אסייתי

כשרות: פרווה
מנות: 4
זמן ההכנה: 10 דקות
דרגת קושי : קל

שיטות בישול מומלצות:

מחבת
תנור
גריל

הרכיבים

 

לסלט:

  • 2 כוסות פולי סויה אדממה פסקוביץ'
  • 2 כוסות ברוקולי פסקוביץ'
  • 4 גבעולי בצל ירוק קצוצים דק
  • 4 כפות בוטנים מרוסקים
  • 1 כפית שומשום שחור (ניתן לשלב עם לבן)

לרוטב:

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף שמן שומשום
  • 2 כפות סויה
  • 1 מיץ מלימון בינוני
  • 1/2 כפית סוכר או כף מירין
  • 1/2 כפית צ'ילי גרוס יבש

אופן ההכנה

  1. יש לבשל את פולי הסויה (אדממה) והברוקולי במים רותחים ל-2 דקות

  2. לסנן ולהעביר לקערת עם מים קרים לצינון ולסנן שוב

  3. יש להוציא את פולי הסויה מהתרמילים

  4. לערבב את כל רכיבי הרוטב בקערה ביחד עם פולי הסויה (ללא התרמילים) והברוקולי

  5. לפזר את הבצל הירוק, הבוטנים והשומשום מעל

הצעת הגשה

ניתן לשלב שומשום שחור עם שומשום לבן

הכנתם? שתפו ותייגו אותנו באינסטגרם paskovich_food@

הצהרת נגישות