מוקפץ תאילנדי עם אנטריקוט
כשרות:
בשרי
מנות:
4
זמן ההכנה:
20
דרגת קושי :
קל
שיטות בישול מומלצות:
מחבת
פלאנצ'ה
הרכיבים
- 250 גרם סטייק אנטריקוט של פסקוביץ' חתוך לרצועות בעובי 1 ס"מ
- 1 בצל בינוני
- 1 שן שום פרוסה
- 2 פלפלים אדומים \ צהובים
- 1 גזר
- 1 קישוא
- 1/2 פלפל חריף
- איטריות אורז לפאד-תאי
- 1 כף שמן שומשום (אם אין אפשר בשמן רגיל)
- 4 כפות רוטב סויה
אופן ההכנה
- להפשיר סטייק זוגות אנטריקוט פסקוביץ' ולחתוך לרצועות בעובי של כ- 1 ס"מ.
- לבשל את איטריות הפאד-תאי בהתאם להוראות על האריזה ולסנן.
- להקפיץ בווק את רצועות האנטריקוט ביחד עם פרוסות שום והפלפל החריף ולהוציא לצלחת.
- לחתוך את הבצל, הפלפלים, הקישוא והגזר לרצועות ולטגן אותם בווק או מחבת עמוקה בשמן שומשום.
- מוסיפים את רצועות האנטריקוט והאיטריות מתבלים ברוטב סויה ומערבבים היטב.
הצעת הגשה
לפזר בצל ירוק קצוץ מעל
הטיפ שלנו
מומלץ להפשיר את סטייק האנטריקוט במקרר בטמפרטורה 0°-4° בין יומיים עד חמישה ימים לפני ההכנה, כדי ליישן את הסטייק עוד יותר ולהעצים את טעמיו
שתף, הדפס או הורד מסמך