foodie moodie ()

נסיכת הנילוס פסקוביץ' ברוטב עגבניות ופלפלים

כשרות: פרווה
מנות: 5
זמן ההכנה: 60 דק'
דרגת קושי : קל

שיטות בישול מומלצות:

מחבת
תנור
גריל
קדרה

הרכיבים

  • 1.5 ק"ג דג נסיכת הנילוס פרוס עבה
  • 1 בצל חתוך לקוביות גדולות
  • 5 שיני שום קצוצות
  • 2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות
  • 1 פלפל חריף קצוץ
  • 2 עגבניות מגורדות (כמו למלאווח)
  • 1/4 כוס גרגירי חומוס מבושלים
  • 1 כפית פפריקה
  • 1/2 כפית גרגירי כוסברה טחונים
  • 1/4 זר כוסברה קצוצה
  • 1/4 כפית מלח
  • קורט פלפל שחור

אופן ההכנה

  1. מחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית.
  2. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד השחמה.
  3. מוסיפים את השום והפלפלים.
  4. ממשיכים לבשל עד ריכוך הפלפלים וקבלת ארומת פלפלים נעימה.
  5. מוסיפים את החומוס.
  6. מתבלים במלח, פלפל, פפריקה וכוסברה.
  7. מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד צמצום ברוטב בחצי.
  8. מניחים את הדגים ברוטב ומוסיפים 1/4 כוס מים (רק אם הרוטב סמיך מידי כדי לכסות את הדגים).
  9. מבשלים כ-15 דקות, מוסיפים את הכוסברה ומכבים את האש.

הצעת הגשה

להגיש עם קוסקוס.

הכנתם? שתפו ותייגו אותנו באינסטגרם paskovich_food@

הצהרת נגישות