פנקוטה ברוטב תותים
כשרות:
חלבי
מנות:
8
זמן ההכנה:
שעה
דרגת קושי :
קל
שיטות בישול מומלצות:
שייק
גלידה
הרכיבים
- 1/2 קופסאת תותים מוקפאים של פסקוביץ (150 גרם)
- 1 שקית ג'לטין (12 גרם)
- 2 שמנת להקצפה
- 1 כוס חלב
- 1/3 כוס סוכר
- 1/2 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
לפנקוטה:
- מרככים את הג'לטין לפי ההוראות שעל האריזה.
- בכלי מתאים מחממים את החלב, השמנת והסוכר, בנקודת הרתיחה מורידים מהאש.
- מוסיפים את הג'לטין המרוכך ותמצית הווניל ומערבבים היטב.
- מצננים את התערובת לטמפרטורת החדר ומעבירים לכלי הגשה אישיים.
- מצננים במקרר שעתיים לפני שמוסיפים את מחית התותים.
לרוטב תותים:
- מפשירים התותים במקרר, מעבירים לקערה מוסיפים את הסוכר וטוחנים ידנית במעבד מזון \ בלנדר מוט.
- מעבירים את המחית דרך מסננת.
- מוזגים את התערובת מעל הפנקוטה.
- מצננים לכשעתיים נוספות.
הצעת הגשה
מומלץ לקשט עם שוקולד מגורר או נענע טריה
הטיפ שלנו
אפשר להכין יום לפני ולשמור במקרר עד ההגשה
שתף, הדפס או הורד מסמך