foodie moodie ()

פנקוטה ברוטב תותים

כשרות: חלבי
מנות: 8
זמן ההכנה: שעה
דרגת קושי : קל

שיטות בישול מומלצות:

שייק
גלידה

הרכיבים

  • 1/2 קופסאת תותים מוקפאים של פסקוביץ (150 גרם)
  • 1 שקית ג'לטין (12 גרם)
  • 2 שמנת להקצפה
  • 1 כוס חלב
  • 1/3 כוס סוכר
  • 1/2 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה

לפנקוטה:

  1. מרככים את הג'לטין לפי ההוראות שעל האריזה.
  2. בכלי מתאים מחממים את החלב, השמנת והסוכר, בנקודת הרתיחה מורידים מהאש.
  3. מוסיפים את הג'לטין המרוכך ותמצית הווניל ומערבבים היטב.
  4. מצננים את התערובת לטמפרטורת החדר ומעבירים לכלי הגשה אישיים.
  5. מצננים במקרר שעתיים לפני שמוסיפים את מחית התותים.

 

לרוטב תותים:

  1. מפשירים התותים במקרר, מעבירים לקערה מוסיפים את הסוכר וטוחנים ידנית במעבד מזון \ בלנדר מוט.
  2. מעבירים את המחית דרך מסננת.
  3. מוזגים את התערובת מעל הפנקוטה.
  4. מצננים לכשעתיים נוספות.

הצעת הגשה

מומלץ לקשט עם שוקולד מגורר או נענע טריה

הטיפ שלנו

אפשר להכין יום לפני ולשמור במקרר עד ההגשה

הכנתם? שתפו ותייגו אותנו באינסטגרם paskovich_food@

הצהרת נגישות