foodie moodie ()

פילה מרלוזה פסקוביץ' על מצע שעועית ירוקה בשום ונענע

כשרות: חלבי
מנות: 4
זמן ההכנה: 60 דק'
דרגת קושי : קל

שיטות בישול מומלצות:

מחבת
תנור
גריל

הרכיבים

  • 4 פילה מרלוזה פסקוביץ מופשר ומסונן
  • 200 גרם שעועית ירוקה פסקוביץ
  • 2 כפות שמן זית
  • 25 גרם חמאה
  • 6 שיני שום חצויות
  • 20 גרם חמאה
  • 4 גבעולי נענע מופרדים
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  1. מחממים מראש תנור לטמפרטורה של 180° מעלות.
  2. מחממים מחבת וממיסים בה את החמאה בשמן הזית.
  3. צורבים קלות את פילה המרלוזה, דקה אחת לכל צד ומניחים על תבנית אפייה, מתבלים במלח ופלפל שחור.
  4. חולטים את השעועית במים חמים (אם מדובר בקפוא, מספיק לשפוך עליהם מים מהקומקום).
  5. מכניסים את המרלוזה להמשך אפייה בתנור, כ- 5 דקות.
  6. במחבת נקייה, מחממים את החמאה השנייה ומטגנים קלות את שיני השום.
  7. מוסיפים את השעועית ומקפיצים למשך דקה, מתבלים במלח, פלפל שחור ועלי נענע טריים.

הצעת הגשה

להגיש את הפילה על מצע שעועית ושיני השום.

הכנתם? שתפו ותייגו אותנו באינסטגרם paskovich_food@

הצהרת נגישות