פילה מרלוזה פסקוביץ' על מצע שעועית ירוקה בשום ונענע
כשרות:
חלבי
מנות:
4
זמן ההכנה:
60 דק'
דרגת קושי :
קל
שיטות בישול מומלצות:
מחבת
תנור
גריל
הרכיבים
- 4 פילה מרלוזה פסקוביץ מופשר ומסונן
- 200 גרם שעועית ירוקה פסקוביץ
- 2 כפות שמן זית
- 25 גרם חמאה
- 6 שיני שום חצויות
- 20 גרם חמאה
- 4 גבעולי נענע מופרדים
- מלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה
- מחממים מראש תנור לטמפרטורה של 180° מעלות.
- מחממים מחבת וממיסים בה את החמאה בשמן הזית.
- צורבים קלות את פילה המרלוזה, דקה אחת לכל צד ומניחים על תבנית אפייה, מתבלים במלח ופלפל שחור.
- חולטים את השעועית במים חמים (אם מדובר בקפוא, מספיק לשפוך עליהם מים מהקומקום).
- מכניסים את המרלוזה להמשך אפייה בתנור, כ- 5 דקות.
- במחבת נקייה, מחממים את החמאה השנייה ומטגנים קלות את שיני השום.
- מוסיפים את השעועית ומקפיצים למשך דקה, מתבלים במלח, פלפל שחור ועלי נענע טריים.
הצעת הגשה
להגיש את הפילה על מצע שעועית ושיני השום.
שתף, הדפס או הורד מסמך