סטייק טונה אדומה בוואקום פסקוביץ צרובה
כשרות:
פרווה
מנות:
4
זמן ההכנה:
30 דק'
דרגת קושי :
קל
שיטות בישול מומלצות:
מחבת
תנור
הרכיבים
- 4 נתחי סטייק טונה אדומה בוואקום פסקוביץ
- 2 כפות שמן זית
- מלח, פלפל שחור
- 150 גרם עלי בייבי (חבילה קטנה)
- 2 בצל ירוק חתוך לרצועות ארוכות
- 4 כפות שמן זית
- 1 כף חומץ בלסמי
- 1/2 כפית דבש
- מלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה
- צורבים את הטונה דקה מכל צד על גבי מחבת טפלון חמה עם שמן הזית.
- חשוב לדאוג לא לבשל את הדג יותר מידי, הטונה צריכה לשמור על צבעה האדמדם במרכז.
- מערבבים את מרכיבי הרוטב לסלט בקערה או צנצנת.
- מערבבים את עלי הבייבי עם הבצל הירוק בקערה ומתבלים ברוטב.
הצעת הגשה
מניחים את הסטייק הצרוב על צלחת לצד סלט טרי של עלי בייבי.
שתף, הדפס או הורד מסמך