foodie moodie ()

מוקפץ תאילנדי עם אנטריקוט

כשרות: בשרי
מנות: 4
זמן ההכנה: 20
דרגת קושי : קל

שיטות בישול מומלצות:

מחבת
פלאנצ'ה

הרכיבים

  • 250 גרם סטייק אנטריקוט של פסקוביץ' חתוך לרצועות בעובי 1 ס"מ
  • 1 בצל בינוני
  • 1 שן שום פרוסה
  • 2 פלפלים אדומים \ צהובים
  • 1 גזר
  • 1 קישוא
  • 1/2 פלפל חריף
  • איטריות אורז לפאד-תאי
  • 1 כף שמן שומשום (אם אין אפשר בשמן רגיל)
  • 4 כפות רוטב סויה

אופן ההכנה

  1. להפשיר סטייק זוגות אנטריקוט פסקוביץ' ולחתוך לרצועות בעובי של כ- 1 ס"מ.
  2. לבשל את איטריות הפאד-תאי בהתאם להוראות על האריזה ולסנן.
  3. להקפיץ בווק את רצועות האנטריקוט ביחד עם פרוסות שום והפלפל החריף ולהוציא לצלחת.
  4. לחתוך את הבצל, הפלפלים, הקישוא והגזר לרצועות ולטגן אותם בווק או מחבת עמוקה בשמן שומשום.
  5. מוסיפים את רצועות האנטריקוט והאיטריות מתבלים ברוטב סויה ומערבבים היטב.

הצעת הגשה

לפזר בצל ירוק קצוץ מעל

הטיפ שלנו

מומלץ להפשיר את סטייק האנטריקוט במקרר בטמפרטורה 0°-4° בין יומיים עד חמישה ימים לפני ההכנה, כדי ליישן את הסטייק עוד יותר ולהעצים את טעמיו

הכנתם? שתפו ותייגו אותנו באינסטגרם paskovich_food@

הצהרת נגישות