תבשיל צוואר בקר פסקוביץ עם לימון כבוש
כשרות:
בשרי
מנות:
8
דרגת קושי :
קל
שיטות בישול מומלצות:
מחבת
קדרה
הרכיבים
- 2.5 ק"ג צוואר פסקוביץ חתוך לקוביות
- 2 בצלים גדולים חתוכים ל-4
- שורש פטרוזיליה קלוף
- 2 סלקים קלופים וחתוכים ל-4
- 1 שורש סלרי נקי וחתוך ל-4
- 2 לימונים פרסיים מיובשים
- מלח, פלפל שחור
- עלי דפנה
- עצם מח בקר
אופן ההכנה
1. מתבלים את הבשר במלח ופלפל
2. מחממים סיר יציקה ומטגנים בו את הבצל במעט שמן
3. מוסיפים את הבשר ומשחימים אותו.
4. מוסיפים הירקות והלימון הכבוש ומבשלים 15 דקות.
5. מכסים את הבשר במים ומביאים לרתיחה,
6. מנמיכים את האש וממשיכים בשול כשעתיים וחצי, תוך כדי הוספת מים לפי הצורך.
7. ניתן להחליף חלק מהמים ביין.
הצעת הגשה
להגיש עם לחם לבן טרי.
שתף, הדפס או הורד מסמך