foodie moodie ()

מרק גזר ובטטה

כשרות: פרווה
מנות: 10
זמן ההכנה: 60
דרגת קושי : קל

שיטות בישול מומלצות:

מחבת

הרכיבים

  • 800 גרם גזר גמדי של פסקוביץ'
  • 2 בטטות בגודל בינוני
  • 1 פחית חלב קוקוס
  • תבלינים: מלח, פלפל, כורכום וכמון – לפי הטעם

אופן ההכנה

  1. חותכים את הבטטה לקוביות ושמים בסיר ביחד עם הגזר הגמדי, מוסיפים תבלינים לפי הטעם ושופכים מים רותחים עד לכיסוי.
  2. מביאים את הסיר לרתיחה וממשיכים לבשל על אש בינונית כ-40 דק נוספות, או עד להתרככות.
  3. מסננים את המים מהירקות, ושומרים את מי הבישול בקערה נפרדת.
  4. מוסיפים כוס וחצי ממי הבישול ואת חלב הקוקוס וטוחנים עד לקבלת מרקם רצוי, רמת הסמיכות של המרק תלויה בכם רוצים לדלל הוסיפו עוד ממי הבישול.
  5. טועמים, מוסיפים תיבול לפי הטעם ומגישים.

הצעת הגשה

להגיש עם גרעיני חמניה  

הטיפ שלנו

סמיכות המרק תלויה בכם! אוהבים מרק סמיך השתמשו מעט במי הבישול, אוהבים דליל יותר הוסיפו עוד

הכנתם? שתפו ותייגו אותנו באינסטגרם paskovich_food@

הצהרת נגישות