foodie moodie ()

פילה אמנון פסקוביץ עם צ'ימיצ'ורי

כשרות: פרווה
מנות: 4
זמן ההכנה: 4
דרגת קושי : קל

שיטות בישול מומלצות:

מחבת
תנור
גריל
קדרה

הרכיבים

  • 1 זר פטרוזיליה
  • 2 שיני שום כתושות
  • ½ בצל קצוץ
  • ½ כוס שמן זית
  • ½ כוס שמן קנולה
  • ½ כוס חומץ לבן (5% טבעי)
  • 1 כף סוכר
  • ½ פלפל אדום (לא חריף) קצוץ דק
  • ½ צ'ילי ירוק קצוץ
  • 4 יח' פילה אמנון פסקוביץ בוואקום
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה

  1. קוצצים את הפטרוזיליה
  2. מוסיפים את השום והבצל
  3. מוסיפים את הפלפל ומכסים בשמנים
  4. מוסיפים את החומץ, הסוכר והצ'ילי
  5. לפי הטעם יש אפשרות להמתיק מעט את המסה עם עוד סוכר ואף לעדן בעזרת מעט מים.
    *מומלץ להכין את המסה מספר שעות מראש ואפילו לילה מראש.
  6. מטגנים את הפילטים על מחבת טפלון עם 2 כפות שמן זית עד הזהבה.

הצעת הגשה

מניחים על צלחת שטוחה את הפילה, במרכזו מוזגים 2 כפות צ'ימיצ'ורי ומגישים עם פלח לימון או ליים.

הצהרת נגישות