foodie moodie ()

גולש בקר הונגרי פסקוביץ'

כשרות: בשרי
מנות: 8
זמן ההכנה: 8
דרגת קושי : קל

שיטות בישול מומלצות:

הרכיבים

  • 2 ק"ג כתף מרכזי פסקוביץ חתוך לקוביות
  • 3 בצלים גדולים חתוכים לקוביות
  • 6 שיני שום
  • 1/4 כוס שמן קנולה
  • 1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
  • 4 תפו"א בינוניים חתוכים לקוביות
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 1 כף פלפל צ'ילי חריף גרוס
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1.5 כוסות ציר בקר / עוף
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 עלי דפנה

אופן ההכנה

1. מחממים סיר יציקה עם שמו ומטגנים את הבצל
2. כשהבצל הופך שקוף, מוסיפים את השום והפלפל הירוק.
3. מוסיפים את הבשר ומתבלים בפפריקה, צ'ילי, מלח ופלל שחור.
4. מוסיפים את הציר ועלי הדפנה ומביאים לרתיחה.
5. מבשלים כשעתיים ומתבלים במלח ופלפל.

הצעת הגשה

להגיש עם "שפצלה" נטיפי בצק מבושלים בציר או עם פירה תפו"א עשיר בשום ומחמאה.

הטיפ שלנו

נתח שרירי כמו כתף מרכזי, דורש בישול עדין וארוך. לכן בד"כ משתמשים בשריר לתבשילים או צלי בבישול איטי.

הצהרת נגישות