foodie moodie ()

סטייק הליבוט פסקוביץ בפפריקה ומרווה לצד בייבי תפו"א צלויים

כשרות: פרווה
מנות: 4
זמן ההכנה: 30 דק'
דרגת קושי : קל

שיטות בישול מומלצות:

מחבת
תנור
גריל
קדרה

הרכיבים

  • 4 סטייק הליבוט פסקוביץ
  • מיץ מלימון אחד
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 בצל קצוץ
  • שן שום שלמה
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית פפריקה חריפה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כוס עלי מרווה

לתפוחי אדמה

  • 1/2 ק"ג תפו"א בייבי שטוף
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/2 כפית פפריקה חריפה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 6 עלי מרווה

אופן ההכנה

  1. מורחים את נתחי הדג במיץ לימון ומניחים בצד.
  2. מערבבים את מרכיבי תפוח האדמה בקערה, מעבירים לכלי חסין אש ומכניסים לתנור במשך 30 דקות 200 מעלות.
  3. מנגבים את הדגים ומתבלים בתערובת הפפריקות.
  4. מחממים מחבת טפלון עם שמן הזית, השום ו6 עלי מרווה.
  5. מטגנים את נתחי הדגים 3 דקות על כל צד.
  6. מוספים את המלח והפלפל שחור ומגישים.

הצעת הגשה

מגישים לצד תפוחי אדמה בייבי צלויים ומעטרים בעלי מרווה.

הכנתם? שתפו ותייגו אותנו באינסטגרם paskovich_food@

הצהרת נגישות