foodie moodie ()

מוח בקר פסקוביץ בעגבניות וכמון

כשרות: בשרי
מנות: 4
דרגת קושי : קל

שיטות בישול מומלצות:

מחבת
פלאנצ'ה
קדרה

הרכיבים

  • 1/2 ק"ג מח בקר פסקוביץ
  • 3 כפות שמן
  • 4 כפות עגבניות מרוסקות
  • 3 שיני שום כתושות
  • 2 פלפלים חריפים יבשים מושרים במים
  • 1/2 כפית זרעי כמון שלמים
  • 1 כפית כמון טחון
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה
  • מלח
  • פלפל לבן
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 2 כפות כוסברה קצוצה
  • 1.5 כוסות מים

אופן ההכנה

  1. מביאים את המח לרתיחה בסיר מים ומבשלים עוד 5 דקות.
  2. מסירים את קרום המח וחותכים לקוביות.
  3. מחממים בסיר את השמן ומאדים קלות את העגבניות עם השום, ממשיכים לבשל ומתבלים בפפריקה, כמון, מלח ופלפל.
  4. מוסיפים את הפלפל היבש, הפטרוזיליה והכוסברה.
  5. מוסיפים את המים ומבשלים כחצי שעה עד לקבלת תבשיל סמיך.

הצעת הגשה

להגיש עם קוסקוס. 

הכנתם? שתפו ותייגו אותנו באינסטגרם paskovich_food@

הצהרת נגישות