foodie moodie ()

פתיתים עם תירס

כשרות: פרווה
מנות: 8
זמן ההכנה: 20 דקות
דרגת קושי : קל

שיטות בישול מומלצות:

מחבת
תנור

הרכיבים

  • 1 חבילת תירס קפוא של פסקוביץ
  • 1 בצל גדול שמן זית לטיגון
  • תבלינים – לפי הטעם (ההמלצה שלנו: מלח, פלפל ופפריקה מתוקה)

אופן ההכנה

  1. קוצצים את הבצל ומטגנים אותו עם השמן זית במחברת עד להזהבה.
  2. מוסיפים את הפתיתים ומטגנים עוד חמש דק עד להזהבה קלה של הפתיתים.
  3. מוסיפים את התירס ומטגנים עוד כשלוש דקות תוך כדי ערבוב עם כף עץ.
  4. מתבלים לפי הטעם.
  5. מוסיפים ליטר של מים רותחים ומבשלים 5 דקות נוספות, במהלך הבישול מערבבים בהתמדה בכדי שהפתיתים לא יידבקו אחד לשני.
  6. מפסיקים לערבב, מכסים את הסיר, מורידים להבה ונותנים לפתיתים עוד 5 דקות.
  7. מורידים את הסיר מהאש אך לא פותחים אותו למשך חמש דק' נוספות.
  8. מערבבים היטב ומגישים.

הטיפ שלנו

מפשירים את גרעיני התירס לפני במסננת לצמצום הנוזלים

הכנתם? שתפו ותייגו אותנו באינסטגרם paskovich_food@

הצהרת נגישות