פילה סלמון נורבגי בסלק ואגוזים
כשרות:
חלבי
מנות:
4
זמן ההכנה:
60
דרגת קושי :
קל
שיטות בישול מומלצות:
מחבת
תנור
גריל
פלאנצ'ה
הרכיבים
- 1 יח' פילה סלמון נורבגי פסקוביץ'
- 50 גרם חמאה מומסת
- 2 סלקים מבושל בוואקום
- 200 גרם אגוזי מלך קלויים וטחונים גס
- 1/2 כוס פירורי לחם
- 1 שן שום כתושה
- 2 כפות חומץ בן יין לבן
- 1/2 כפית סוכר
- מלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה
- מניחים את פילה הסלמון על מגש אפייה עם נייר אפייה.
- מוודאים שאין עצמות בדג (אם יש אז כמובן להוציא).
- טוחנים את הסלק במעבד המזון ומוסיפים לו את האגוזים, החמאה ופירורי הלחם.
- מתבלים את התערובת בחומץ, מלח, פלפל שחור ומעט סוכר (התערובת צריכה להיות מעט מתקתקה.
- מורחים את התערובת על הפילה וצולים 15 דקות 180 מעלות.
הצעת הגשה
להגיש עם סלט עלי בייבי ונבטוטים.
שתף, הדפס או הורד מסמך