foodie moodie ()

פילה סלמון נורבגי בסלק ואגוזים

כשרות: חלבי
מנות: 4
זמן ההכנה: 60
דרגת קושי : קל

שיטות בישול מומלצות:

מחבת
תנור
גריל
פלאנצ'ה

הרכיבים

  • 1 יח' פילה סלמון נורבגי פסקוביץ'
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • 2 סלקים מבושל בוואקום
  • 200 גרם אגוזי מלך קלויים וטחונים גס
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • 1 שן שום כתושה
  • 2 כפות חומץ בן יין לבן
  • 1/2 כפית סוכר
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  1. מניחים את פילה הסלמון על מגש אפייה עם נייר אפייה.
  2. מוודאים שאין עצמות בדג (אם יש אז כמובן להוציא).
  3. טוחנים את הסלק במעבד המזון ומוסיפים לו את האגוזים, החמאה ופירורי הלחם.
  4. מתבלים את התערובת בחומץ, מלח, פלפל שחור ומעט סוכר (התערובת צריכה להיות מעט מתקתקה.
  5. מורחים את התערובת על הפילה וצולים 15 דקות 180 מעלות.

הצעת הגשה

להגיש עם סלט עלי בייבי ונבטוטים.

הכנתם? שתפו ותייגו אותנו באינסטגרם paskovich_food@

הצהרת נגישות