פילה סלמון נורבגי ברוטב טריאקי
כשרות:
פרווה
מנות:
4
זמן ההכנה:
60
דרגת קושי :
קל
שיטות בישול מומלצות:
מחבת
תנור
גריל
פלאנצ'ה
הרכיבים
- 2 יח' פילה סלמון נורבגי ארוז בזוגות פסקוביץ'
- 40 גרם סוכר חום
- 40 מ"ל מים (1/3 כוס)
- 40 מ"ל רוטב סויה איכותי (1/3 כוס)
- 40 מ"ל חומץ טבעי 5% או חומץ אורז
- 1 כפית שמן שומשום
- 2 כפות שמן קנולה
- 1/4 כוסברה קצוצה מצרור (אופציונאלי לקישוט)
אופן ההכנה
- מביאים לרתיחה בסיר קטן את המים, סויה, סוכר, חומץ ושמן שומשום.
- במחבת נפרדת, מטגנים את נתחי הסלמון דקה מכל צד בשמן הקנולה.
- מוסיפים את הרוטב החם וממשיכים בישול כ-3 דקות.
- מפזרים מעל כוסברה ומורידים מהאש.
הצעת הגשה
להגיש על מצע אורז לבן מעט דביק עם הרבה רוטב.
הטיפ שלנו
ניתן להחליף את רוטב הטריאקי ברוטב טריאקי קנוי, מומלץ לשדרג את הרוטב המוכן במעט שמן שומשום וחומץ.
שתף, הדפס או הורד מסמך