![foodie moodie () foodie moodie ()](../../../000Frames/site/images/banner-mobile/content-82.png)
![](/Warehouse/content/pics/pic_82_b.png)
![](/Warehouse/content/pics/pic_82_a.png)
פילה אמנון עם צ'ימיצ'ורי
כשרות:
פרווה
מנות:
4
זמן ההכנה:
30 דק'
דרגת קושי :
קל
שיטות בישול מומלצות:
![](/Warehouse/general/tags/tag_4.png)
![](/Warehouse/general/tags/tag_5.png)
![](/Warehouse/general/tags/tag_6.png)
![](/Warehouse/general/tags/tag_9.png)
הרכיבים
- 4 יח' פילה אמנון פסקוביץ בוואקום
- 1 זר פטרוזיליה
- 2 שיני שום כתושות
- ½ בצל קצוץ
- ½ כוס שמן זית
- ½ כוס שמן קנולה
- ½ כוס חומץ לבן (5% טבעי)
- 1 כף סוכר
- ½ פלפל אדום (לא חריף) קצוץ דק
- ½ צ'ילי ירוק קצוץ
- 2 כפות שמן זית
- מלח
- פלפל
אופן ההכנה
- קוצצים את הפטרוזיליה
- מוסיפים את השום והבצל
- מוסיפים את הפלפל ומכסים בשמנים
- מוסיפים את החומץ, הסוכר והצ'ילי
- לפי הטעם יש אפשרות להמתיק מעט את המסה עם עוד סוכר ואף לעדן בעזרת מעט מים.
*מומלץ להכין את המסה מספר שעות מראש ואפילו לילה מראש. - מטגנים את הפילטים על מחבת טפלון עם 2 כפות שמן זית עד הזהבה.
הצעת הגשה
מניחים על צלחת שטוחה את הפילה, במרכזו מוזגים 2 כפות צ'ימיצ'ורי ומגישים עם פלח לימון או ליים.
שתף, הדפס או הורד מסמך