4 יחידות פילה זהבנון
100 גרם חמאה
4 כפות שמן תירס
250 גרם פטריות " פיופינו "
1 בצל
4 כפות קמח
6 – 7 שיני שום כתוש
200 מ"ל שמנת מתוקה לבישול
2 כפות יין לבן יבש
אגוז מוסקט
מלח ופלפל
פטרוזיליה לקישוט
1.ממיסים את החמאה יחד עם שמן התירס במחבת
2.מתבלים את הדגים במלח, פלפל מקמחים ומטגנים בחמאה המומסת מוציאים ומעבירים לכלי חסין אש
3.שומרים במקום חם עד ללהגשה
4.מוציאים מהמחבת בו טוגנו הדגים את השומנים המיותרים
5.קוצצים את הבצל ומוסיפים למחבת שבו טוגנו הדגים
6.מוסיפים את הפטריות למחבת וממשיכים לאדות
7.מוסיפים את השום למחבת עם הפיטריות ומאדים
8.מתבלים את הפטריות במלח, פלפל ואגוז מוסקט
9.מוסיפים לפטריות את היין והשמנת ומביאים לרתיחה
10.מרתיחים את הרוטב על אש גבוהה מספר דקות עד לצימיצום וריכוז הרוטב
מניחים על צלחת את הדג ומוזגים מעל את הרוטב
מקשטים בענף פטרוזיליה
קישור לדף מוצר