חיפוש
מתכוני דגים
מתכונים  >>  מתכוני דגים  >>  פילה זהבנון

פילה זהבנון עם פטריות " פיופינו " ורוטב שמנת
כשרות מתכון : חלבית
מתכון מומלץ: 4 מנות






שיטות בישול מומלצות לפילה זהבנון:

צלייה בתנור או מחבת עם או בלי רוטב, אפייה ברדיד אלומיניום בתנור, טיגון בשמן עמוק בציפוי פריך .


החומרים

4 יחידות פילה זהבנון
100 גרם חמאה
4 כפות שמן תירס
250 גרם פטריות " פיופינו "
1 בצל
4 כפות קמח
6 – 7 שיני שום כתוש
200 מ"ל שמנת מתוקה לבישול
2 כפות יין לבן יבש
אגוז מוסקט
מלח ופלפל
פטרוזיליה לקישוט

אופן ההכנה

1.ממיסים את החמאה יחד עם שמן התירס במחבת
2.מתבלים את הדגים במלח, פלפל מקמחים ומטגנים בחמאה המומסת מוציאים ומעבירים לכלי חסין אש
3.שומרים במקום חם עד ללהגשה
4.מוציאים מהמחבת בו טוגנו הדגים את השומנים המיותרים
5.קוצצים את הבצל ומוסיפים למחבת שבו טוגנו הדגים
6.מוסיפים את הפטריות למחבת וממשיכים לאדות
7.מוסיפים את השום למחבת עם הפיטריות ומאדים
8.מתבלים את הפטריות במלח, פלפל ואגוז מוסקט
9.מוסיפים לפטריות את היין והשמנת ומביאים לרתיחה
10.מרתיחים את הרוטב על אש גבוהה מספר דקות עד לצימיצום וריכוז הרוטב


הגשה

מניחים על צלחת את הדג ומוזגים מעל את הרוטב
מקשטים בענף פטרוזיליה


קישור לדף מוצר

 










 


 

  מפת האתר | צור קשר | עמוד הבית | תנאי שימוש  
הקידמה 52 אזור תעשיה צפוני ת.ד. 12665 אשדוד 08-8627000