foodie moodie ()

סינייה מכסה הצלע פסקוביץ בטחינה

כשרות: בשרי
מנות: 6
דרגת קושי : בנוני

שיטות בישול מומלצות:

קדרה

הרכיבים

  • 750 גרם מכסה הצלע פסקוביץ קצוץ דק
  • 2 בצלים קצוצים דק
  • 1 זר פטרוזיליה קצוצה דק
  • מלח
  • פלפל שחור
  • קורט כמון
  • קורט מוסקט טחון
  • 100 גרם צנובר קלוי
  • טחינה מעט לימונית מוכנה (דלילה)

אופן ההכנה

1. מערבבים את הבשר עם הבצל, הפטרוזיליה והתבלינים

2. משטחים את הבשר בתבנית אפייה מלבנית (בגודל 30X40)

3. אופים את הבשר בתנור שחומם מראש בטמפרטורה 170 מעלות למשך 10 דקות.

4. מפזרים על הבשר את הצנובר ויוצקים עליו את הטחינה ואופים עוד 10 דקות.

הצעת הגשה

להגיש לצד סלט ירקות קצוץ דק עם הרבה פטרוזיליה ולימון.

הטיפ שלנו

ניתן להכין את שלב צליית הבשר הראשונה מראש ולחמם על הטחינה 12 דקות לפני הגשה.

הכנתם? שתפו ותייגו אותנו באינסטגרם paskovich_food@

הצהרת נגישות