foodie moodie ()

מרק שעועית לבנה (פסוליה) ובשר גידי רגל פסקוביץ

כשרות: בשרי
מנות: 8
דרגת קושי : בנוני

שיטות בישול מומלצות:

קדרה

הרכיבים

  • 1 ק"ג צוואר פסקוביץ חתוך לקוביות
  • 3-4 פרוסות גידי רגל פסקוביץ
  • 1/2 ק"ג שעועית לבנה אחרי השרייה
  • 2 בצלים חתוכים לקוביות
  • 4 תפוחי אדמה קטנים
  • 2 כפות סוכר
  • קורט מלח
  • פלפל שחור
  • כמון
  • 100 גרם רסק עגבניות

אופן ההכנה

1. מטגנים את הבשר בסיר עם מעט שמן זית.

2. מוסיפים את הסוכר והכמון ומבשלים 2 דקות.

3. מוסיפים את הגידים וממשיכים בישול של 5 דקות.

4. מוסיפים את השעועית ורסק העגבניות וממלאים את הסיר במים עד ל-1/3 מגובה הסיר.

5. מביאים לרתיחה ומבשלים שעה וחצי.

הצעת הגשה

מגישים את המרק עם לחם שחור.

הטיפ שלנו

חשוב להשרות קטניות בין 8-24 שעות, קטניות שצפות לפני ואחרי השרייה, בד"כ פגומות.

הכנתם? שתפו ותייגו אותנו באינסטגרם paskovich_food@

הצהרת נגישות