foodie moodie ()

תבשיל בשר ראש פסקוביץ עם שעועית בובעס

כשרות: בשרי
מנות: 8
דרגת קושי : קל

שיטות בישול מומלצות:

קדרה

הרכיבים

  • 2.5 ק"ג בשר ראש בקר פסקוביץ חתוך לקוביות
  • 1/2 ק"ג שעועית בובעס מושרית וקלופה
  • 2 כפות פפריקה חריפה
  • 1/2 כפית זרעי כוסברה טחונים
  • 1/4 כפית כורכום
  • 1/2 כפית כמון
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 זר כוסברה קצוצה

אופן ההכנה

1. מחממים סיר יציקה (כבד) ומוסיפים את קוביות הבשר (ללא שמן).

2. מטגנים כדקה מכל הכיוונים.

3. מכסים את הבשר במים חמים ומביאים לרתיחה.

4. מקפים (מנקים) את הקצף שעולה למשך 30 דקות ומוסיפים את השעועית.

5. אחרי רתיחה שנייה, מקפים שוב ומתבלים בכורכום, פפריקה, כמון וכוסברה יבשה.

6. מנמיכים את האש ומבשלים כ-8 שעות, חשוב למלא מים מידי פעם אם יחסר.

7. בשעת הבישול האחרונה, כשהבשר כבר רך, מוסיפים את הכוסברה הטרייה ומשלימים תיבול במלח ופלפל.

הצעת הגשה

מניחים את הסטייק הצרוב על צלחת לצד סלט טרי של עלי בייבי.

אפשר להחליף את השעועית כמעט בכל סוג קיטנייה, הבובעס יפה, גדול ובעל צורה מעניינת.

הטיפ שלנו

אפשר להחליף את השעועית כמעט בכל סוג קיטנייה, הבובעס יפה, גדול ובעל צורה מעניינת.

הכנתם? שתפו ותייגו אותנו באינסטגרם paskovich_food@

הצהרת נגישות