חיפוש
מתכוני בשר
מתכונים  >>  מתכוני בשר  >>  שריר הזרוע

 

נתח שריר (זרוע) פסקוביץ עם ירקות ברוטב שום וקורנית
כשרות מתכון: בשרי
מתכון מומלץ: 5 מנות






שיטות בישול מומלצות לשריר:
תבשילים, צלייה בנוזלים, מרקים

החומרים 
3 יח' שריר פסקוביץ פרוס בעובי 2 ס"מ

1 כף מלח

1 כפית פלפל שחור גרוס

140 גר' קמח

2 כפות שמן זית

3 כוסות ציר בקר

4 ראשי שום חצויים לרוחב

גרידת חצי לימון שטוף

8 גבעולי קורנית

2 עלי דפנה

3 גבעולי סלרי קצוצים

3 גזרים פרוסים

1 כף מיץ לימון

אופן ההכנה

1. מחממים תנור ל200 מעלות

2. מגלגלים את נתחי הבשר במלח ופלפל, ומקמחים היטב

3. מחממים מחבת עם שתי כפות שמן זית

4. משחימים את נתחי הבשר, כדקה מכל צד, ומסדרים במרכז תבנית צלייה או כלי חסין אש.

5. מפזרים מסביב את הגזר, הסלרי, גבעולי הקורנית, עלי הדפנה, ראשי השום החצויים וגרידת הלימון.

6. יוצקים מעל את ציר הבקר ומכסים בנייר כסף.

7. צולים למשך חצי שעה, פותחים את מעטפת נייר הכסף, הופכים את הנתחים, מכסים וצולים למשך חצי שעה נוספת.

8. מסירים את נייר הכסף וצולים למשך 10 דקות נוספות.

הגשה

להגיש בצלחת עמוקה עם פירה סלרי ותפוחי אדמה.

קישור לדף מוצר

  מפת האתר | צור קשר | עמוד הבית | תנאי שימוש  
הקידמה 52 אזור תעשיה צפוני ת.ד. 12665 אשדוד 08-8627000