חיפוש
מתכוני דגים
מתכונים  >>  מתכוני דגים  >>  נסיכת הנילוס


נסיכת הנילוס פסקוביץ ברוטב עגבניות ופלפלים
כשרות מתכון: פרווה
מתכון מומלץ: 5 מנות






שיטות בישול מומלצת לנסיכת הנילוס:

מחבת, בישול ברוטב, טיגון

החומרים

 1.5 ק"ג דג נסיכת הנילוס פרוס עבה

1 בצל חתוך לקוביות גדולות

5 שיני שום קצוצות

2 פלפלים אדומים חתוך לקוביות

1 פלפל חריף קצוץ

2 עגבניות מגורדות (כמו למלאווח)

1/4 כוס גרגירי חומוס מבושלים

1 כפית פפריקה

1/2 כפית גרגירי כוסברה טחונים

1/4 זר כוסברה קצוצה

1/4 כפית מלח

קורט פלפל שחור

אופן ההכנה
1. מחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית

2. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד השחמה

3. מוסיפים את השום והפלפלים

4. ממשיכים לבשל עד ריכוך הפלפלים וקבלת ארומת פלפלים נעימה.

5. מוסיפים את החומוס

6. מתבלים במלח, פלפל, פפריקה וכוסברה

7. מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד צמצום ברוטב בחצי

8. מניחים את הדגים ברוטב ומוסיפים 1/4 כוס מים (רק אם הרוטב סמיך מידי כדי לכסות את הדגים)

9. מבשלים כ- 15 דקות, מוסיפים את הכוסברה ומכבים את האש.


הגשה

להגיש עם קוסקוס

קישור לדף מוצר

















 




 

  מפת האתר | צור קשר | עמוד הבית | תנאי שימוש  
הקידמה 52 אזור תעשיה צפוני ת.ד. 12665 אשדוד 08-8627000