foodie moodie ()

פילה הייק פסקוביץ פיש אנד צ'יפס

כשרות: פרווה
מנות: 4
זמן ההכנה: 30 דק'
דרגת קושי : קל

שיטות בישול מומלצות:

מחבת
תנור

הרכיבים

  • 4 יח' פילה הייק פסקוביץ מופשר ומסונן
  • 1/2 כוס קמח לקימוח הדגים
  • 140 גרם קמח מנופה
  • 50 גרם קורנפלור
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 ביצה
  • 250 מ"ל בירה לבנה
  • 1 כפית מלח

אופן ההכנה

  1. חותכים את הדגים לנתחים, מקמחים ומניחים בצד.
  2. מערבבים בקערה את הקמח, הקורנפלור, אבקת האפייה והמלח.
  3. יוצרים גומה במרכז ומוסיפים את הביצה והבירה.
  4. מערבבים את רכיבים עד קבלת בלילה חלקה וסמיכה.
  5. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר בינוני.
  6. טובלים נתח בבלילה ומכניסים לטיגון עמוק עד קבלת גוון זהוב ופריך.

הצעת הגשה

להגיש עם צ'יפס מטוגן או אפוי בתנור.

הכנתם? שתפו ותייגו אותנו באינסטגרם paskovich_food@

הצהרת נגישות