foodie moodie ()

סטייק טונה ברוטב מרוקאי

כשרות: פרווה
מנות: 6
זמן ההכנה: 20
דרגת קושי : קל

שיטות בישול מומלצות:

מחבת
תנור
גריל
פלאנצ'ה

הרכיבים

  • 6 סטייק טונה ארוז בוואקום פסקוביץ
  • 7 שיני שום פרוסות דק
  • 4 עגבניות פרוסות
  • 3 פלפל אדום (או גמבה) פרוס
  • 1/2 זר כוסברה

 

תבלינים:

  • 2 כפות פפריקה חריפה / מתוקה
  • 1/2 כפית כורכום
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1/4 כפית כוסברה יבשה טחונה
  • 1/4 כוס מים
  • 1/4 כוס שמן

אופן ההכנה

  1. מפשירים את הטונה ומשרים את הפרוסות במיץ לימון עם מעט מלח ומים למשך שעתיים.
  2. בסיר רחב, מסדרים את פרוסות הפלפל, עליהם את פרוסות העגבנייה.
  3. מניחים מעל את הדגים והכוסברה הקצוצה.
  4. מערבבים את כל מרכיבי התיבול בקערה ושופכים אותם על הדגים.
  5. מוסיפים מים לסיר עד כיסוי הדגים ודליקים את האש.
  6. מביאים את הסיר לרתיחה, מנמיכים וממשיכים בישול למשך 30 דקות.

הצעת הגשה

להגיש על מצע של קוסקוס, או אורז.

הכנתם? שתפו ותייגו אותנו באינסטגרם paskovich_food@

הצהרת נגישות