foodie moodie ()

חזה בקר עם פלפלים צבעוניים

כשרות: בשרי
מנות: 4
זמן ההכנה: 40
דרגת קושי : בנוני

שיטות בישול מומלצות:

מחבת

הרכיבים

  • 600 גרם בריסקט חזה בקר בשר מספר 3 פסקוביץ'
  • 1 כוס גזר גמדי פסקוביץ'
  • 3 פלפלים אדומים פרוסים לרצועות
  • 3 פלפלים צהובים פרוסים לרצועות
  • 2 בצל ירוק קצוץ
  • 1 בצל פרוס לרצועות
  • 1 שן שום קצוצה
  • 1 כף גדושה דבש
  • 1 כפית רוטב סויה
  • 1 כפית קורנפלור
  • 1 כפית אבקת מרק
  • 1/2 כפית סודה לשתיה
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה

  1. בסכין פורסים את הבריסקט לרצועות דקות של כ- 2 ס"מ.
  2. מערבבים בקערה את רצועות הבקר עם הקורנפלור, הסודה לשתיה והסויה ומשרים לחצי שעה.
  3. במחבת רותחת צורבים את הבשר משני הצדדים עד להזהבה קלה ומצננים בצד.
  4. מטגנים את הבצל והשום, מוסיפים את הפלפלים ומקפיצים כ-5 דקות, מוסיפים את הגזר הגמדי ומקפיצים עוד מספר דקות.
  5. מתבלים בבצל ירוק, דבש, אבקת מרק ופלפל שחור, מערבבים היטב ומוסיפים את רצועות הבקר ומוסיפים לערבב כ-2 דקות.

הטיפ שלנו

מומלץ להגיש לצד אורז לבן

הכנתם? שתפו ותייגו אותנו באינסטגרם paskovich_food@

הצהרת נגישות