foodie moodie ()

אסאדו צלעות פסקוביץ בצ'מיצ'ורי

כשרות: בשרי
מנות: 6
דרגת קושי : קל

מחבת
תנור
פלאנצ'ה
קדרה

הרכיבים

  • 2 ק"ג צלעות פסקוביץ ללא עצם
  • 2 זרי פטרוזיליה קצוצים דק
  • 6 שיני שום כתושות
  • 1 כוס שמן זית
  • 1 פלפל אדום קצוץ לקוביות קטנות
  • 1 פלפל חריף קצוץ לקוביות קטנות
  • 1 בצל קצוץ לקוביות קטנות
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות חומץ
  • 1/2 כפית סוכר

 

אופן ההכנה

  1. מערבבים את כל הרכיבים (פרט לבשר) בקערה גדולה ומניחים בצד לשעה.
  2. מורחים את הבשר במעט צ'ימיצ'ורי וצולים אותו על גריל חלש למשך כ- 2.5 שעות תוך הפיכת הנתח ומריחתו בצ'ימיצ'ורי כל 30 דקות.
  3. חשוב שרשת הגריל תהייה רחוקה מהגחלים כ-40 ס"מ.
  4. חשוב גם שחום הגריל יהיה נמוך יחסית לצלייה רגילה.

הצעת הגשה

להגיש לצד תפו"א אפויים ורוטב צ'ימיצ'ורי

הטיפ שלנו

ניתן גם לצלות בתנור, יש להקפיד על טמפרטורה שלא תעלה על 120 מעלות למשך 3 שעות.

מומלץ להוסיף מגש מים לתחתית התנור כדי לשמור על לחות בתנור.

הכנתם? שתפו ותייגו אותנו באינסטגרם paskovich_food@

הצהרת נגישות