foodie moodie ()

סטייק טונה אדומה בוואקום פסקוביץ צרובה

כשרות: פרווה
מנות: 4
זמן ההכנה: 30 דק'
דרגת קושי : קל

שיטות בישול מומלצות:

מחבת
תנור

הרכיבים

  • 4 נתחי סטייק טונה אדומה בוואקום פסקוביץ
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח, פלפל שחור
  • 150 גרם עלי בייבי (חבילה קטנה)
  • 2 בצל ירוק חתוך לרצועות ארוכות
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כף חומץ בלסמי
  • 1/2 כפית דבש
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  1. צורבים את הטונה דקה מכל צד על גבי מחבת טפלון חמה עם שמן הזית.
  2. חשוב לדאוג לא לבשל את הדג יותר מידי, הטונה צריכה לשמור על צבעה האדמדם במרכז.
  3. מערבבים את מרכיבי הרוטב לסלט בקערה או צנצנת.
  4. מערבבים את עלי הבייבי עם הבצל הירוק בקערה ומתבלים ברוטב.

הצעת הגשה

מניחים את הסטייק הצרוב על צלחת לצד סלט טרי של עלי בייבי.

הכנתם? שתפו ותייגו אותנו באינסטגרם paskovich_food@

הצהרת נגישות