foodie moodie ()

בקלה צלויה בתנור בניחוח שום וקורנית

כשרות: פרווה
מנות: 4
זמן ההכנה: 60
דרגת קושי : קל

שיטות בישול מומלצות:

מחבת
תנור
גריל
פלאנצ'ה

הרכיבים

  • 4 יחידות בקלה פסקוביץ מופשר ומסונן.
  • 1 כרישה בינונית קצוצה שבושלה במים.
  • 2 שיני שום כתושות.
  • 2 שיני שום שלמות.
  • 1 בצל פרוס לטבעות.
  • מלח, פלפל שחור.
  • 5 גבעולי קורנית (טימין).

אופן ההכנה

  1. מחממים מראש תנור לטמפרטורה של 200 מעלות.
  2. מערבבים את הירקות בקערה ומתבלים בשמן זית.
  3. מושכים את הדגים בשמן זית, וחורצים 3 חריצים אלכסוניים בכל צד של הדג.
  4. מתבלים את הדגים בשום כתוש, מלח ופלפל שחור.
  5. מפזרים את הירקות על תבנית אפייה, על הירקות מניחים את הדגים עם גבעולי הקורנית.
  6. צולים 20 דקות בטמפרטורה של 200 מעלות.

הצעת הגשה

להגיש עם קוביות תפו"א אפויים בתנור וסלט ירקות טרי.

הטיפ שלנו

שטיפת ידיים במיץ לימון מסירה ריח דגים מהידיים.

הכנתם? שתפו ותייגו אותנו באינסטגרם paskovich_food@

הצהרת נגישות