חיפוש
מתכוני דגים
מתכונים  >>  מתכוני דגים  >>  פילה שיבוט

 

פילה שיבוט פסקוביץ על מצע אספרגוס ופלפלים
כשרות מתכון: פרווה
מתכון מומלץ: 2 מנות.






שיטות בישול מומלצות פילה שיבוט: 

מחבת, גריל, טיגון עמוק, אידוי.

החומרים

2 נתחי פילה שיבוט פסקוביץ

1/2 גבעול אספרגוס בינוניים
מיץ חצי לימון
1/2 פלפל אדום
1/2 פלפל ירוק או צהוב
2 עגבניות
1 שן שום
מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה
1. סוחטים מיץ לימון על הפילה ומניחים על גבי מסננת.

2. מחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית.

3. מוספים את השום והפלפלים

4. ממשיכים לבשבל עד ריכוך הפלפלים וקבלת ארומת פלפלים
5. מתבלים במלח פלפל
6. מוספים את העגבניות ומבשלים על להשחמה
7. חולטים את האספרגוס ומבשלים במים רותחים כ 4 דקות עם מעט מלח.

קישור לדף מוצר















  מפת האתר | צור קשר | עמוד הבית | תנאי שימוש  
הקידמה 52 אזור תעשיה צפוני ת.ד. 12665 אשדוד 08-8627000