חיפוש
מתכוני דגים
מתכונים  >>  מתכוני דגים  >>  נסיכת הנילוס


קרווינג פילה נסיכת הנילוס שלם צלוי בתנור עם לימונים כבושים ופלפלים
כשרות מתכון: פרווה
מתכון מומלץ: 4 מנות






שיטות בישול מומלצות לנסיכת הנילוס :
בישול ברוטב, אפייה, שליקה, גריל, קציצות

החומרים

1 פילה נסיכה במשקל 1 ק"ג
1 כוס שמן זית איכותי
200 גרם לימון כבוש
10 שיני שום כתוש
1 כפית פפריקה חריפה
1 אגודה כוסברה קצוצה גס
1 אגודה נענע קצוצה גס
4 כפות פלפל אדום מתוק גרוס
2 עגבניות אדומות ובשלות

אופן ההכנה

1.במעבד מזון מכינים משחה מלימון כבוש, שום, פפריקה חריפה
2.מעבירים את המשחה לקערה ומוסיפים כוסברה קצוצה, נענע קצוצה,פלפל אדום מתוק גרוס, פלפל שחור, זרעי שומר ומלח גס
3.משרים את הדג במשרה שנוצר למשך כ 10 עד 15 דקות
4.מחממים תנור ל 180מעלות
5.ממלאים תבנית במים
6.מניחים את הדג על גבי רשת מעל תבנית המים
7.צולים כחצי שעה, עד לקבלת גוון זהוב עמוק וצלייה מלאה מוציאים מהתנור ומוזגים עוד מהמשרה שיצרנו.


הכנת הרוטב

חותכים את העגבניות לרבעים ומכניסים למעבד מזון מרסקים למחית גסה ומוסיפים למשרה הלימונים הכבושים, מוזגים מעט רוטב בצלחת בהגשה


הגשה

*חם כדאי לפרוס בהגשה
*אפשר לפורר ולהגיש על טוסט כמתאבן
*קר לפזר על עלים ירוקים וירקות כסלט עם לימון טרי .

קישור לדף מוצר

















  מפת האתר | צור קשר | עמוד הבית | תנאי שימוש  
הקידמה 52 אזור תעשיה צפוני ת.ד. 12665 אשדוד 08-8627000