חיפוש
מתכוני דגים
מתכונים  >>  מתכוני דגים  >>  סלמון אלתית


סטייק אלתית צלוי בשמן זית ועשבי תיבול מוגש עם סלט עלים ירוקים, זוקיני, בטטה וקולורבי בתחמיץ
כשרות מתכון: פרווה
מתכון מומלץ: 4 מנות






שיטות בישול מומלצות לסטייק אלתית:
צלייה בתנור או מחבת עם או בלי רוטב, טיגון בשמן עמוק, אפייה ברדיד אלומיניום בתנור וגם על גריל פחמים.

החומרים

4 יחידות סטייק אלתית
שמן זית
8 כפות קמח
6 שיני שום
פלפל אדום יבש גרוס
מלח גס ופלפל שחור גרוס
2 יחידות לימון
1/2 כוס מיץ לימון סחוט טרי
2 יחידות זוקיני
1 יחידה קולורבי
1 יחידה בטטה
חופן עלי ביבי
חומץ בלסמי


הכנה

1. מכינים משרה משמן זית, שום כתוש, פלפל אדום מתוק גרוס, מלח ופלפל שחור גרוס
2. משרים את סטייק הסלמון במשרה למשך כשעה
3.מחממים גריל פחמים, מנקים ומשמנים את הגריל
4. פורסים את הזוקיני לפרוסות, משמנים כולים על הגריל מעבירים לקערה
5. פורסים את הלימונים, משמנים מתבלים במלח ופלפל וצולים על הגריל מעבירים לכלי נפרד
6.את הקולורבי מקלפים ופורסים לרצועות דקות מאד, מתבלים בשמן זית, חומץ בלסמי, מלח ופלפל שחור מעבירים לקערת הזוקיני
7. פורסים את הבטטה לפרוסות משמנים וצולים על הגריל מתבלים מלח ופלפל ומעבירים לקערה עם הקולורבי והזוקיני
8. מוסיפים את עלי הביבי לקערת הסלט מתבלים בחומץ בלסמי, שמן זית ומיץ לימון מערבבים
9.מסננים את סטייק האלתית צולים את הדגים בגריל 
 

הגשה

מסדרים כף סלט גדושה על צלחת
מניחים דג ליד
מקשטים בלימון צרוב
מומלץ להכין חצאי פיתות עם זעטר על הגריל להניח על הצלחת מתחת לכל סטייק אלתית


קישור לדף מוצר

 



























  מפת האתר | צור קשר | עמוד הבית | תנאי שימוש  
הקידמה 52 אזור תעשיה צפוני ת.ד. 12665 אשדוד 08-8627000