חיפוש
מתכוני דגים
מתכונים  >>  מתכוני דגים  >>  פילה אמנון


פילה אמנון צלוי בעשבי תיבול, צלפים ועגבניות שרי מיובשות על תפוחי אדמה צלויים
כשרות מתכון: פרווה
מתכון מומלץ: 4 מנות






שיטות בישול מומלצות לפילא אמנון:
גריל, צלייה בתנור, טיגון בשמן עמוק,בישול ברוטב.

החומרים

4 יחידות פילה אמנון
1 כוס שמן זית איכותי
200 גרם עגבניות שרי מיובשות
100 גרם צלפים
1 אגודה כוסברה קצוץ דק
1 אגודה נענע קצוץ דק
10 שיני שום פרוסות זרעי כוסברה,
4 תפוחי אדמה מקולפים ופרוסים לפרוסות דקות ומושרים במים
פלפל חריף למי שאוהב
מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה

 

1.מחממים תנור ל 180 מעלות
2.מניחים דף אפייה על גבי תבנית אפייה
3.מסננים ומיבשים את פרוסות תפוח האדמה ומסדרים על גבי נייר האפייה
4.משמנים את תפוחי האדמה ומפזרים, מלח, פלפל וזרעי כוסברה צולים בתנור כחצי שעה עד אשר תפוחי האדמה מתרככים ומקבלים צבע זהוב בהיר
5.מערבבים את שמן הזית עם עגבניות השרי, הצלפים, הכוסברה הטרייה, הנענע והשום
6.תובלים את פילה הדג במשרה ומשרים ל 10 עד 15 דקות
7.מפזרים חלק מתערובת שמן הזית ועגבניות השרי על תפוחי האדמה
8.מסדרים את פילה האמנון מעל מפזרים את שארית המשרה על הדגים
9.מחממים תנור ל 220 מעלות
10.צולים בתנור למשך כ 7 עד 10 דקות


קישור לדף מוצר




























  מפת האתר | צור קשר | עמוד הבית | תנאי שימוש  
הקידמה 52 אזור תעשיה צפוני ת.ד. 12665 אשדוד 08-8627000