חיפוש
מתכוני דגים
מתכונים  >>  מתכוני דגים  >>  סטייק טונה בהירה


תבשיל פילה טונה בהירה על מצע קרישה ובצל ירוק כשרות מתכון: פרווה
מתכון מומלץ: 4 מנות






שיטות בישול מומלצות לטונה בהירה:
בישול ברוטב, אפייה, שליקה, גריל

החומרים

4 יחידות נתחי טונה בהירה
מעט קמח לציפוי הדג
2 יחידות קרישה
2יחידות פלפל אדום
1 אגודה שמיר
1 אגודה בצל ירוק
7 שיני שום
שמן זית לטיגון הדג והירקות
שמן שומשום
רוטב סויה
מלח ופלפל שחור

הכנה

1. מחממים שמן זית במחבת
2.מתבלים את הדג במלח ופלפל
3.מקמחים את פילה הטונה
4.מטגנים קלות את פילה הטונה לצבע זהוב, לא טיגון מלא
5.מעבירים את הדג לכלי חסין אש ושומרים במקום חם
6.מחממים מעט שמן זית במחבת
7.פורסים את שיני השום ומאדים את השום
8.חותכים את הפלפל האדום לקוביות ומוסיפים למחבת
9.פורסים את הקרישה לרצועות ומוסיפים למחבת
10.מתבלים במלח גס ופלפל שחור גרוס
11.פורסים את הבצל הירוק לטבעות, מכבים המחבת ומוסיפים את הבצל הירוק

הגשה
מניחים על על הצלחת כף קרישה
מניחים מעל את פילה הטונה הבהירה
מטפטפים שמן שומשום ורוטב סויה
מקשטים בשמיר קצוץ ופלפל אדום קצוץ
מומלץ להגיש עם פירה בטטה ותפוחי אדמה


קישור לדף מוצר




























  מפת האתר | צור קשר | עמוד הבית | תנאי שימוש  
הקידמה 52 אזור תעשיה צפוני ת.ד. 12665 אשדוד 08-8627000