חיפוש
מתכוני בשר
מתכונים  >>  מתכוני בשר  >>  מכסה הצלע

 

סינייה מכסה הצלע פסקוביץ בטחינה
כשרות מתכון: בשרי
מתכון מומלץ: 6 מנות






שיטות בישול מומלצות למכסה הצלע:
טחינה, קציצות/ קבב , בישול ברוטב, בישול קדירה.

החומרים
 

750 גרם מכסה הצלע פסקוביץ קצוץ דק

2 בצלים קצוצים דק

1 זר פטרוזיליה קצוצה דק

מלח

פלפל שחור

קורט כמון

קורט מוסקט טחון

100 גרם צנובר קלוי

טחינה מעט לימונית מוכנה (דלילה)


אופן ההכנה

1. מערבבים את הבשר עם הבצל, הפטרוזיליה והתבלינים

2. משטחים את הבשר בתבנית אפייה מלבנית (בגודל 30X40)

3. אופים את הבשר בתנור שחומם מראש בטמפרטורה 170 מעלות למשך 10 דקות.

4. מפזרים על הבשר את הצנובר ויוצקים עליו את הטחינה ואופים עוד 10 דקות. 


הגשה

להגיש לצד סלט ירקות קצוץ דק עם הרבה פטרוזיליה ולימון.

טיפ

* ניתן להכין את שלב צליית הבשר הראשונה מראש ולחמם על הטחינה 12 דקות לפני הגשה .



קישור לדף מוצר











  מפת האתר | צור קשר | עמוד הבית | תנאי שימוש  
הקידמה 52 אזור תעשיה צפוני ת.ד. 12665 אשדוד 08-8627000