חיפוש
מתכוני בשר
מתכונים  >>  מתכוני בשר  >>  צלעות בצ''מיצ''ורי

 

אסאדו צלעות פסקוביץ בצ'מיצ'ורי
כשרות מתכון: בשרי
מתכון מומלץ: 6 מנות






שיטות בישול מומלצות לצלעות בקר:

צלי, תבשיל, בישול איטי, טחינה.

החומרים
 

2 ק"ג צלעות פסקוביץ ללא עצם

2 זרי פטרוזיליה קצוצים דק

6 שיני שום כתושות

1 כוס שמן זית

1 פלפל אדום קצוץ לקוביות קטנות

1 פלפל חריף קצוץ לקוביות קטנות

1 בצל קצוץ לקוביות קטנות

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור גרוס

2 כפות חומץ

1/2 כפית סוכר


אופן ההכנה

1. מערבבים את כל הרכיבים (פרט לבשר) בקערה גדולה ומניחים בצד לשעה.

2. מורחים את הבשר במעט צ'ימיצ'ורי וצולים אותו על גריל חלש למשך כ- 2.5 שעות תוך הפיכת הנתח ומריחתו בצ'ימיצ'ורי כל 30 דקות.

3. חשוב שרשת הגריל תהייה רחוקה מהגחלים כ-40 ס"מ

4. חשוב גם שחום הגריל יהיה נמוך יחסית לצלייה רגילה.


הגשה

להגיש לצד תפו"א אפויים ורוטב צ'ימיצ'ורי


טיפ

ניתן גם לצלות בתנור,

יש להקפיד על טמפרטורה שלא תעלה על 120 מעלות למשך 3 שעות.

מומלץ להוסיף מגש מים לתחתית התנור כדי לשמור על לחות בתנור.



קישור לדף מוצר



























  מפת האתר | צור קשר | עמוד הבית | תנאי שימוש  
הקידמה 52 אזור תעשיה צפוני ת.ד. 12665 אשדוד 08-8627000