חיפוש
מתכוני בשר
מתכונים  >>  מתכוני בשר  >>  סטייק אנטריקוט ברוטב יין אדום


סטייק אנטריקוט פסקוביץ ברוטב יין אדום
כשרות מתכון: בשרי
מתכון מומלץ: 4 מנות







שיטות בישול מומלצות לסטייק אנטריקוט:
גריל , צלייה , טיגון במחבת.

החומרים
 
4 סטייק אנטריקוט מיושן פסקוביץ' 250 גרם.

3 כפות שמן זית

1 בצל סגול פרוס לרצועות דקות

1 שן שום קצוצה

11/2 כוסות יין אדום חצי יבש

מלח גס (בעדיפות אטלנטי)

פלפל שחור גרוס גס


אופן ההכנה

1. מטגנים את השום והבצל בכף שמן זית עד לקבלת גוון זהוב

2. מניחים את תערובת הבצל המטוגן בצד ומחזירים את המחבת הריקה לאש לחימום.

3. מוסיפים למחבת 2 כפות שמן זית ואת ארבעת הסטייקים, מפלפלים וממליחים את הבשר וצולים 3 דקות מכל צד.

4. דקה לפני סיום הבישול, מחזירים את הבצל למחבת הסטייקים.

5. יוצקים את היין האדום מסביב לסטייקים ומביאים לרתיחה של 2 דקות.


הגשה

להגיש עם סלט ירוק או סטייק צ'יפס אפויים בתנור


הטיפ

* בשר איכותי ורך (פילה, אנטריקוט סטייק עין ,סינטה) מומלץ לאכול במידת עשייה בינונית M כך עסיסיות הבשר נשמרת.



קישור לדף מוצר






















  מפת האתר | צור קשר | עמוד הבית | תנאי שימוש  
הקידמה 52 אזור תעשיה צפוני ת.ד. 12665 אשדוד 08-8627000