חיפוש
מתכוני בשר
מתכונים  >>  מתכוני בשר  >>  שקדים בקר

 

שקדים פסקוביץ בכוסברה ועגבניות
כשרות מתכון: בשרי
מתכון מומלץ: 6 מנות






שיטות בישול מומלצות לשקדים:
בישול ברוטב, בישול קדירה , צלייה בגריל.

החומרים
 

800 גרם שקדים פסקוביץ

1 זר פטרוזיליה

2 בצלים סגולים פרוסים

2 גזרים פרוסים לטבעות

2 פלפלים אדומים פרוסים לטבעות

6 עגבניות תמר חתוכים לפלחים ללא גרעינים.

15 שיני שום שלמות

1 זר כוסברה קצוצה גס

1 כף פפריקה

1 כפית כמון

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור גס


אופן ההכנה 
1. מניחים בסיר רחב את הפטרוזיליה בשלמותה

2. מסדרים מעליה את הבצל, הגזר, הפלפלים, העגבניות והשום.

3. מסדרים מעל את השקדים,

4. מכסים במים ומתבלים במלח, פלפל, פפריקה, כמון.

5. מביאים לרתיחה, מנקים את הקצף ומבשלים 30 דקות נוספות.

6. מפזרים מעל את הכוסברה, סוחטים חצי לימון ומבשיל 10 דקות נוספות.


הגשה

להגיש לצד פירה תפו"א וירקות שורש.



קישור לדף מוצר

  מפת האתר | צור קשר | עמוד הבית | תנאי שימוש  
הקידמה 52 אזור תעשיה צפוני ת.ד. 12665 אשדוד 08-8627000